Contactati-ne
Nu ezitati sa ne contactati:
Tel:   021 448 0375
    021 448 0174
Mobil:   0721 890 677
Fax:   021 448 0172
E-mail:  
Formular de contact

Termeni si conditii

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Componente Industriale si-a deschis site-ul www.componenteindustriale.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Componente Industriale, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Drepturi de proprietate intelectuala

  • Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Produselor Industriale

Componente Industriale  se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Componente Industriale sau a unor terti care au autorizat Componente Industriale sa le utilizeze.

Componente Industriale  nu se obliga sa anunte in prealabil miscari sau schimbari de continut si nu garanteaza pentru corectitudinea datelor prezente pe www.componenteindustriale.ro

Tipurile de produse prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale produselor descrise sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC Componente Industriale SRL, este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

  • Drepturi de marca

Numele Componente Industriale, logo-ul (sigla) Componente Industriale, este marca inregistrata de catre SC Componente Industriale SRL.

Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de Componente Industriale, fie cu autorizatia titularului sau a unor companii deja autorizate de titular, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Componente Industriale.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la Componente Industriale sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

  • Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Componente Industriale distribuite in Romania.

Componente Industriale  isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Componente Industriale, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua Componente Industriale este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea produselor prezentate precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

  • Reteaua comerciala

Reteaua comerciala Componente Industriale in Romania este la dispozitia dumneavoastra pentru a va comunica informatiile suplimentare pe care ati putea dori sa le cunoasteti cu privire la fiecare dintre produsele si serviciile prezentate pe site.

Va multumim pentru consultarea distribuitorilor in acest scop.

Fireste, distribuitorii, in calitate de comercianti independenti, actionand in numele lor propriu si pe socoteala lor, raman responsabili pentru informatiile de orice natura pe care le introduc pe site.

  • Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.componenteindustriale.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Componente Industriale. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului. Componente Industriale nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.componenteindustriale.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

  • Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Componente Industriale, filialele sale si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra produselor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Componente Industriale, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

  • Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

  • Actualizarea conditiilor generale

Componente Industriale isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.