Company Profile

Aprovizionarea a devenit astazi, din cauza complexitatii factorilor de care trebuie sa se tina cont in luarea deciziilor, un proces atribuit unui departament specializat, sau, in unele cazuri, chiar un serviciu externalizat. Astfel, pentru ca procesul de aprovizionare sa fie eficient, trebuie analizate avantajele pe care le implica alegerea unui anumit furnizor.

In functie de nevoile care apar, pentru diferite tipuri de produse, trebuie apelat la mai multi furnizori, asteptata primirea ofertelor acestora, analizat daca produsele oferite corespund cerintelor din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, al calitatii acestora si al garantiei oferite.

Componente Industriale este cel mai eficient si convenabil furnizor de produse tehnice. Clientii interesati in achizitionarea de produse din categorii diverse, in cantitati variabile din fiecare tip de produs vor constata economii importante la identificarea produselor cautate (un singur furnizor), la incheierea contractului (un singur contract), la transportul produselor (un singur transport - usor de urmarit).

In concluzie, Componente Industriale devine un factor generator de eficienta, minimalizand costurile tranzactiilor.

Read more
Newsletter
Be the first to find out the news. Subscribe now to receive all the news.
Contact us
Don't hesitate to contact us:
Tel:   021 448 0375
    021 448 0174
Mobil:   0721 890 677
Fax:   021 448 0172
E-mail:  
Formular de contact